De laatste zondag van de maand open!

Leuke workshop, armandjes maken!

De zondagen werden minder goed bezocht dan gehoopt, om die reden stoppen we ermee om alle zondagen open te zijn, maar zijn we alleen de laatste zondag van de maand open. Veel meer ondernemers openen dan hun winkels en de Cronjéstraat is dan een stuk gezelliger.

De winkel loopt nu erg goed! We hebben bijna dagelijks workshops. Met de vakanties voor de boeg, komen veel klanten nog even wat leuke knutselspullen voor zichzelf en de kinderen halen. De groep mensen die me helpen breidt zich ook uit, wat een gezelligheid geeft. We hebben daardoor meer ruimte om ook op markten te staan en workshops buiten de deur te doen. Ik mocht bij een aantal instellingen workshops geven de afgelopen tijd.

Ik sluit af met de wens dat jullie een heerlijke vakantietijd zullen hebben!